[POTA] - POTA

Прякор Рейтинг Битки Победи Оцелял Ср. Щета Ср. Асист. Т. Ср. Асист. Р. Макс. Щета Макс. Убийства Макс. Опит Точност Пробивност Дни Последна битка
[POTA] BG_Killuminati 6444 18689 50.78% 25.43% 1021 67 264 7804 9 3612 67.74% 63.07% 1642 30 ден(а)
[POTA] gangboypld 4337 1844 47.78% 26.57% 582 46 176 3267 7 2612 70.69% 61.12% 1594 486 ден(а)
[POTA] ribishte 4664 5339 48.1% 22.35% 730 67 185 6643 8 3062 59.75% 60.31% 1593 271 ден(а)
[POTA] ZahirisBG 7581 6769 52.19% 36.49% 1235 85 287 7060 10 3521 72.41% 64.94% 1591 224 ден(а)
[POTA] vessuk 7005 7334 52.21% 29.33% 1138 60 281 7303 7 3192 70.57% 64.41% 1256 304 ден(а)
[POTA] WARLOGIX 2981 750 46% 21.33% 433 31 129 4479 7 2445 60.19% 52.78% 1034 887 ден(а)
[POTA] VladMalkiq 4828 3217 48.34% 31.58% 735 47 49 4625 6 2765 44.38% 73.4% 1001 137 ден(а)
2020/06/03 14:00 Europe/Sofia