ОСНОВНИ ПРАВИЛА

Играта в отбор изисква спазването на няколко елементарни правила, за да доставя удоволствие на всички.

Уважение.

Членството в клана е доброволно. Използването на нецензурен език, постоянната употреба на цинизми и обиждането на играчи от клана или други играчи може да доведе до изгонване. Моля, спазвайте елементарните правила и етикет на общуване.

Участие.

За да се присъедините към клана е необходимо, да имате поне един танк десето ниво и рейтинг над 4 000. За справка console.worldoftanks.com Възможни са изключения при определени условия.

Танкове.

Притежаването на повече танкове и добрата им статистика ще Ви гарантира повече участия в бъдещи групови мероприятия и турнири. В момента повечето турнири се организират с танкове осмо ниво.

Дисциплина.

По време на битка и игра във взвод е желателно да спазвате указанията на командващият и да не вдигате излишен шум. Концентрацията е важна за играта, а вашите резултати, се виждат в края на битката в брифинга.

Развитие.

Старайте се постоянно да подобрявате всички аспекти на играта си, разглеждайте картите и възловите позиции по тях, интересувайте се от силните и слабите страни на танковете, изучавайте добрите практики на отборната игра. Успеха на една отборна игра зависи в следната последователност: 50% - вашите лични умения за владеене на танка, 25% - вашите и на съотборниците умения за отборна игра и 25% - приложената тактическа схема за съответната карта.

Основания за изключване от клана:

  • Системни нарушения на правилата.
  • Отсъствие и неактивност повече от 21 дена, без предупреждение.
  • Системно грубо отношение към членовете на клана.

Важно !!! Разногласията между членовете се решават в клана, при невъзможност за разрешаване на спора между вас – спора се решава от командирите на клана.

За всякакви въпроси касаещи играта, клана или игра във взвод пишете в PSN на Sectorius или някой друг от членовете на клана.

Приятна игра!